Noroozfirande 2019

Fredag den 22mars 2019 arrangerade Barnen Först i samarbete med UNG och Flyktingrådet Noroozfirande (Iransk nyårsfirande) på Sensus Mariatorget. Över 40 personer deltog . Det var glädjande att det har kommit barn, ungdomar och vuxna från Iran och Afghanistan. I programmet ingick ett kort presentation om jämställdhet och kultur från Sara Nakhai och Karim Shamohammadi, olika sorters musik modernt och traditionellt, från Iran till Afghanistan och Europa. Chips, läsk och en iranska känd soppa (Ashreshte) som vi har bjudit på särskild för ensamkommande flyktingbarn.

Precis som alla andra år, vi vill ägna denna framgångsrikt år för våra barn och ungdomar som är hoppet om dagens och morgondagens för en bättre framtid.

Bilden kan innehålla: 7 personer, personer som ler, personer som sitter och inomhus

Bilden kan innehålla: mat och inomhusBilden kan innehålla: 7 personer, personer som ler, inomhus

Riksförbundet Barnen först

november 18, 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *