Riksförbundet Barnen Först

Internationell kampanj för Barnens rättigheter

 
Läger 2016

Första veckan av augusti den 5 -7 hade vi ett tredagars läger på Flottbro Camping. Stugorna på Flottbro var fina och även anpassande för funktionsnedsatta barn. Stugorna har toalett och dusch, kök med sina tillhörigheter, bra sängar och även uteplats. Vi var 47 personer både barn-unga och vuxna. Alla fick information om vad kommer att hända under de tre dagarna. Vid stranden var en grillplats och vi grillade oftast och skämtade och sjöng på olika språk. Efteråt tittade en del  på fåglar och matade och klappade dem. En del simmade, en del spelade vollyboll, domino, kort, takhte ett mellanösternspel, åkte bil från nedförsbackar och tränade olika sorters dans på kvällarna. När vi var vid stranden kom det två personer från Afghanistan med en stor vattenmelon till oss, vi blev överraskade. Sedan gick några i vår grupp och hälsade på dem och de blev väldigt glada. Vi har presenterat oss och efteråt hade vi roliga samtal tillsammans. De tyckte att det var intressant. Vi fick telefonnummers byte att vi hör av oss. De ville gärna ansluta sig till våra grupp. Och alla ville faktiskt att vi har lite oftare läger. Vi har lovade att vi fixar varje år så länge

Riksförbundet Barnenförst

2016-08-10

 
 Nyhet:
 
 Pressmeddelande:
 • Stop Child Abuse
 • The circumcision of children should be immediately banned!
 •  Campaigns
   
   
  Contact Address:

  Box 3225
  10364 Stockholm - Sweden

  Barnenförst:

  barnenforst@hotmail.com
  0046-76-995-6754 / 0046-70-852 67 16

  Donation:

  Bank giro: 5080-2065
  Postgiro: 128012-2

  © 2004 - 2018 / All rights belong to the Children First Now (CFN).