Riksförbundet Barnen Först

Internationell kampanj för Barnens rättigheter

 
Firar Reyaneh Jabbaris födelse dag i dag med hennes mamma!

I dag onsdag är Reyaneh Jabbaris födelse dag. Rehaneh som avrättades lördag den 25 oktober 2014. Hon satte i fängelse i sju år. Om världen har reagerat mot domen, men det islamiska regimen i Iran brydde sig inte om och avrättade henne.Hennes mamma begärts om oss- om världen att fira Reyhannes födelse dag i dag, med ett ljus och sedan skicka foton till hennes sida på Facebook som heter reyhaneh,s birthdag. Vi från Riksförbudet Barnen Först och internationella kommittén mot avrättningar svarade ja. Vi kommer att samla i medborgare platsen att fira hennes födelse dag som en protest dag. Det islamiska barbariska regimen avrättar, torterar och fängslar att tystnar folket att tar glädje från folket . men de har fel, vi kommer att stå mera stadigt mot barbariet och den dagliga protester mot den islamiska regimen i Iran – mot ISIS är ett bevis.

 
 Nyhet:
 
 Pressmeddelande:
 • Stop Child Abuse
 • The circumcision of children should be immediately banned!
 •  Campaigns
   
   
  Contact Address:

  Box 3225
  10364 Stockholm - Sweden

  Barnenförst:

  barnenforst@hotmail.com
  0046-76-995-6754 / 0046-70-852 67 16

  Donation:

  Bank giro: 5080-2065
  Postgiro: 128012-2

  © 2004 - 2018 / All rights belong to the Children First Now (CFN).